New beta, zoom HUD fail

Questions and discussion about PokerTracker 4 for Windows

Moderators: WhiteRider, kraada, Flag_Hippo, morny

New beta, zoom HUD fail

Postby AngryLemon50 » Fri Jan 25, 2013 9:26 pm

I just downloaded the new beta and it's telling me PStars zoom hud won't work, telling me to change the settings on Pstars, but, just before the update it was working fine!

Anyone else? Should I get a log file and send to support now? How?
AngryLemon50
 
Posts: 11
Joined: Sat Oct 13, 2012 2:53 pm

Re: New beta, zoom HUD fail

Postby AngryLemon50 » Fri Jan 25, 2013 9:58 pm

In fact it's telling me to check my antivirus - I don't have any antivirus on this machine, it's a brand new machine and I haven't set up the antiv yet...
AngryLemon50
 
Posts: 11
Joined: Sat Oct 13, 2012 2:53 pm

Re: New beta, zoom HUD fail

Postby tarix » Sat Jan 26, 2013 4:28 am

The simplest way to fix this is to reboot and reinstall the lastest version of PT4 before opening PokerStars.
tarix
Developer
 
Posts: 3760
Joined: Tue May 20, 2008 2:49 pm


Return to PokerTracker 4

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron
highfalutin