Converting PT2 Database

Experiencing technical difficulties? Think you've found a problem with PokerTracker 3? Report it here.

Moderator: Moderators

Converting PT2 Database

Postby kcannon » Fri Jan 25, 2008 1:36 am

When I click the Convert PT2 database over to PT3, it doesnt show up??? what can I do
kcannon
 
Posts: 28
Joined: Thu Jan 24, 2008 11:49 pm

Re: Converting PT2 Database

Postby kcannon » Fri Jan 25, 2008 1:46 am

daveeee?
kcannon
 
Posts: 28
Joined: Thu Jan 24, 2008 11:49 pm

Re: Converting PT2 Database

Postby APerfect10 » Fri Jan 25, 2008 1:57 am

I replied to your post in the other thread....copy/paste.

Is your PokerTracker 2 database an Access database or PostgreSQL database? Currently the conversion only works with PostgreSQL.

If it is an access database, export your hand histories to files then import them into PokerTracker 3 using the manual import.

Best regards,

Derek
APerfect10
Site Admin
 
Posts: 4455
Joined: Sat Dec 08, 2007 6:03 pm

Re: Converting PT2 Database

Postby kcannon » Fri Jan 25, 2008 2:03 am

How can I tell which database I am using on PT2?
kcannon
 
Posts: 28
Joined: Thu Jan 24, 2008 11:49 pm

Re: Converting PT2 Database

Postby kcannon » Fri Jan 25, 2008 2:17 am

I see you can convert the database to PostSQL but when I fill out the settings what do I put for ODBC entry to use?
kcannon
 
Posts: 28
Joined: Thu Jan 24, 2008 11:49 pm

Re: Converting PT2 Database

Postby APerfect10 » Fri Jan 25, 2008 2:58 am

[quote="kcannon"451]I see you can convert the database to PostSQL but when I fill out the settings what do I put for ODBC entry to use?[/quote451]

In PT2? PostgreSQL Unicode.

-AP10
APerfect10
Site Admin
 
Posts: 4455
Joined: Sat Dec 08, 2007 6:03 pm

Re: Converting PT2 Database

Postby kcannon » Fri Jan 25, 2008 3:28 pm

It says my pw is wrong when I put in pati, I have no clue what it could be, what can I do?
kcannon
 
Posts: 28
Joined: Thu Jan 24, 2008 11:49 pm

Re: Converting PT2 Database

Postby Josh » Fri Jan 25, 2008 3:31 pm

Go Start->Program Files->PostgreSQL 8.2->Configuration Files->Edit pg_hba.conf

At the bottom of the file change the method from "md5" to "trust". Restart your computer and it should work.
Josh
Site Admin
 
Posts: 6222
Joined: Sat Dec 08, 2007 6:03 pm

Re: Converting PT2 Database

Postby Tilty » Fri Jan 25, 2008 4:21 pm

Will we be able to convert the Access database into PT3 some time in the future?
Tilty
 
Posts: 18
Joined: Fri Jan 25, 2008 3:24 pm

Re: Converting PT2 Database

Postby APerfect10 » Fri Jan 25, 2008 4:22 pm

[quote="Tilty"3y5]Will we be able to convert the Access database into PT3 some time in the future?[/quote3y5]

Yes, we did not have enough time to get this implemented for the scheduled first beta release. It will be added shortly...

-AP10
APerfect10
Site Admin
 
Posts: 4455
Joined: Sat Dec 08, 2007 6:03 pm

Next

Return to Technical Support / Bug Reports [Read Only]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron
highfalutin